GEINFORMATISEERD DOSSIERBEHEER VOOR HUISARTSEN


 
 

Producten


Ons software programma  Pro_Doc  is het resultaat van jarenlang intensief ontwikkelen vanuit de dagelijkse praktijk. Het is de bedoeling om zo eenvoudig mogelijk en met een minimum aan computerkennis zoveel mogelijk ondersteuning te geven aan het klinisch werk van de huisarts.

De huidige versie is 5.0  en draait op elke normale windows pc met minimum windows XP. Uiteraard is het pakket volledig Windows 10 compatibel  en gelabeld door het RIZIV.

Men kan kiezen tussen 2 abonnementsformules van 750€ of 1250€/jaar. Het verschil tussen beiden ligt enkel in het aantal uren support waarop men gratis recht heeft.  Al onze gebruikers zijn uitsluitend door mond aan mond reclame van tevreden artsen bij ons terechtgekomen !

U kan steeds volledig vrijblijvend een demo volgen bij ťťn van de bestuursleden. Zoals alle pakketten hebben wij een administratieve pagina, een medische antecedentenfiche, een labo module, een specialistenverslagen module.


Uiteraard is er eveneens een tekstverwerker voor de aanmaak van verwijsbrieven standaard ingebouwd.

Andere mogelijkheden zijn oa. een adressenbestand,  agenda, vaccinatiemodule, voorschrijfmodule, preventie items, zwangerschapsfiche, arbeidsongevallenfiche, zoekfunctie, ICPC-codering, etc.


zie screenshots
Het pakket bevat standaard de nodige software om externe “plugins” te ondersteunen,zowel apparatuur als externe software :

Apparaten
ECG : Ganseman..WelchAllyn
Spirometers : Spirobank .. Ganseman
Audiometers : Ganseman
 

Bij deze apparaten is er steeds ’n directe koppeling en synchronisatie met  de patiŽntdossiers.

Externe programma’s
Prescribe: automatische koppeling voor patiŽnt en medicatie
eRisk en eKompas: koppeling en parametervoorziening vanuit Pro_Doc
Vaccinnet: directe toegang vanuit de Pro_Doc vaccinatiemodule m.b.v. eID of Token-login
 


 


 
   Home ProductenWie zijn wijZoekGebruikers Contact
Copyright © Pro_Doc VZW, 2014